Portofoliu

Pentru ca imi place sa scriu, atat pentru mine, cat si pentru altii am decis sa imi fac un mini portofoliu care sa cuprinda cateva din advertorialele scrise de mine si publicate pe blogurile mele (www.clmblog.info - blog personal unde abordez diverse teme / http://dopebeautyblog.blogspot.ro - blog beauty, moda, nail art, machiaj, etc...). M-am gandit ca este o metoda buna prin care sa imi "promovez" munca si ca astfel cei care ar avea nevoie de serviciile mele se vor convinge ca ceea ce scriu este de calitate. 

Asadar in partea stanga veti gasi clientii/site-urile pentru care am scris sau inca mai scriu advertoriale pe blog, iar in partea dreapta, bineinteles, articolul meu. Daca doriti sa ma contactati pentru o posibila colaborare, va las si adresa mea: costachelaviniamonica@yahoo.com. Multumesc pentru timpul acordat!
P.S. : Unele articole contin titlul de "Guest post" pentru ca nu sunt la fel de personale precum restul ca sa zic asa, povestile lor nu au la baza o experienta personala, in ele pur si simplu prezint serviciile site-ului respectiv si asa am considerat, atat eu, cat si clientul ca ar fi mai potrivit.