Care sunt avantajele unei mutari in alta tara? Cum vede C.L.M.-ica lucrurile...

Dupa un an si un pic de cand m-am mutat in Spania, pot spune ca am mai invatat cate ceva despre oameni, despre viata, s.a.m.d. Tocmai de aceea, pentru ca se presupune ca am invatat atat de multe, hahaha, la cererea micului meu public am decis sa fac o listuta cu care au fost pentru mine (oarecum) avantajele ca m-am mutat in Spania, si fac asta pentru ca in ciuda dezavantajelor (sa le zicem asa) incerc sa raman optimista.

Asadar, lasand la o parte introducerea, sa incepem cu listuta.
Primul avantaj pe care l-am avut eu a fost si este faptul ca am invatat o limba noua si marturisesc ca atunci cand am ajuns in Spania, doar simplul gand ca trebuie sa vorbesc o alta limba decat cea romana, ma rusina foarte tare. Oricum, din experienta proprie va pot spune ca este mult mai usor de invatat daca aveti ocazia sa vorbiti direct cu spanioli, si zic asta pentru ca de la romani nu aveti cum invata, ei vorbesc intre ei romaneste...

Am un nou blogggg! A La Monique ♥

Hello, dupa cum v-am spus in postarea trecuta, am decis sa imi deschid un blog nou, www.alamonique.com, este un blog tot despre unghiute si chestii despre frumusete, insa daca intrati pe el o sa observati ca este si in spaniola, asta pentru ca intentionez sa ma adresez si publicului de aici.

So, nu o mai lungesc mult, va invit sa ma urmariti si acolo daca aveti placerea (v-am lasat un link mai sus si ma gasiti si in sidebar). Sa aveti o saptamana faina. Sunteti pupati!