Mercado / targ de Onda

Mno, am reusit si eu printre picaturi joia trecuta sa prind un targ acilea in Onda, in caz ca nu stiati in fiecare joi aici se organizeaza "mercado", ce e un "mercado"? Ei bine, dupa cum spuneam, "mercado" este un targ, un targ unde gasesti de toate pentru toti, iar partea misto e ca cei care vand haine nu is doar spanioli, ci si marocani, romani chiar, evident chinezi, africani, mai bine zis, toate natiile din lume. Acum, poate pentru altii nu e nimic deosebit, dar pentru mine fiindca eu n-am iesit pana acum in lume e ceva un pic ciudat. 

Asadar, pentru ca dupa cum stiti ca nu-mi place sa vorbesc degeaba, mi-am luat inima in dinti si am facut cateva poze in targ, se uitau putin ciudat oamenii la mine, dar nu conteaza cand e vorba de blogul meu...

Am aterizat in Spania!

Buenos dias! Hihihi! Sper ca sunteti bine oameni frumosi, eu sunt racita, ma doare gatul, capul, imi curge nasul ca robinetul si asa mai departe, cunoasteti si voi simptomele, insa nu asta este important, ci faptul ca am chiulit de pe blog o bucatica de timp destul de mare, insa o sa incerc sa revin asa cum pot. Daaaar sa va spun si de ce am chiulit! Am plecat in Spania. Da sau mai bine zis "si"! Tocmai in Spania. Poate ca sunteti surprinsi, poate ca nu, am planuit de ceva timp schimbarea asta in viata mea, insa n-am fost sigura ca pot sa o fac pana nu am ajuns in aeroportul din Valencia si ca sa fiu sincera nici atunci nu mi-a venit sa cred.

Drumul a fost foarte obositor, am plecat pe 1 februarie, pe la ora 6 cu autocarul din oraselul meu catre Timisoara, insotita de o verisoara, am ajuns pe la 11 cam asa in Timi, apoi am dat de un oltean dragut care ne-a pus pe autobuzul pentru aeroport. Pe la 2 fara ma aflam la coada pentru a mi se verifica actele si bagajul, n-am stat foarte mult la rand pentru ca am avut toate lucrurile puse la punct, desi ma asteptam din povestirile altora sa fie scandal si toate cele, neaaaaaaa, totul a decurs cat se poate de ok, chiar si imbarcarea, numai ca drumul de vreo doua ore cu avionul nu prea mi-a priit.